A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2009. november 3., kedd

Danubius, Sláger

Igazán szép, és megható ez a nagy "összefogás" a két rádió megmentése érdekében, csak az érvelések gyengék. Legyünk őszinték! A két adó frekvencia használati joga lejár, és ezt tudta mindenki.
Azt is tudta mindenki, hogy pályázni kell, tehát nincs garancia a győzelemre. Szimpatikusak a műsorvezetők, szórakoztató, és jó a műsor, sok a zene, ez mind igaz. De! Meglehet, ezt produkálják az új adók is, előre nem lehet pálcát törni fölöttük. Ha volt eljárási hiba, jogszabálysértés, akkor irány a bíróság! Önmagában az is gyenge érvelés, hogy a pártpolitika közvetve "belenyúlt a kérdésbe". Mibe nem? Ebben pedig hatalmas pénzek mozognak, és a pártok hatalmas összegeket mozgatnak ellenőrízhetetlenül. Nem kell attól félni, hogy a két új adó majd politikai "agymosást" végez. Fenéket! Amennyiben tényleg a két legnagyobb párt áll a két nyertes mögött, akkor, a pártpénzekről van szó. Nem ideológia közvetítésére kell, hanem a nem legális pártpénzek mozgatására. Szakértők a megmondói, hogy évente 1000 milliárd forint tűnik el korrupciós csatornákon, és ennek a legfőbb generálói az ellenőrízhetetlen pártpénzek. Nem agymosás, pénzmosás. A két adó megmaradása mellett hangoztatott érvek, a pártoknak nem mondanak semmit, és nekik nem is szempont. Örülnek a gyengécske érveknek, mert hiszik, hogy megint sikerült mindenkit hülyére venni. Politikában nincs helye az érzelmeknek! Márpedig, ha a két nagy párt áll a háttérben akkor ez, kőkemény politika. Teljesen felesleges próbálkozni érzelmi érvekkel, tojnak arra, hogy hány millió embernek nyújtott szórakozást, és hallgatta naponta ezeket az adókat. Ez kőkemény üzlet, és politika! Ne legyen senkinek illúziója, ebben egyetért az összes párt. Mondom, az összes! Parlamenten kívül, és belül egyaránt. Ezt kellene megérteni mindenkinek, a pártokkal pedig megértetni, hogy tudjuk, és elég!
Erre "találták ki" a népi mozgalmat, aláírásgyűjtést, és a népszavazást! Erre is való!
Engem már nagyon bosszant, hogy a hazámat -azok miatt kiknek vezetni, és felvirágoztatni kellene, kikre rábíztuk- mutyi országnak hívják, határainkon belül, és kívül egyaránt.
Ezt kell érvelni! Ez, érv! Azért: mert eljátsszák atyáink örökét, gyermekeink jövőjét! Azért:"mert vétkesek közt cinkos aki néma!"
  

1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem idevág: http://index.indavideo.hu/video/Mar_csak_tenni_kene_a_korrupcio_ellen

    VálaszTörlés