A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2009. december 22., kedd

Földönkívüli lények


Egyes vélekedések szerint vannak nem emberszerűek, és vannak teljesen hozzánk hasonlóak. Sőt ez utóbbiak köztünk járnak!
Szerintem is! Köztünk járnak, és nem is kevesen. A kicsit is felkészült megfigyelőnek viszonylag könnyű felismerni őket, mert annak ellenére, hogy vonásaikban teljesen humanoidok, megnyilvánulásaik, viselkedésük időnként nagyban elüt a normálistól. Teljesen kiszámíthatatlan, váratlan és az értelmes, evilági ember számára nagyon meglepő cselekedetekre képesek. Az értő megfigyelőt nehéz félrevezetni, számára azonnal szembeötlik a hiányos kiképzettség, felkészültség a normális kultúrától való elütés. Mert bár külső jegyeikben -nem csak vonásaikban- úgy mint a használati tárgyaikat tekintve, öltözködésüket nézve megtévesztésig emberszerüek, bonyolult viselkedési kultúránkat nem tudták maradéktalanul elsajátítani. És ezt ők is nagyon jól tudják! A képzett megfigyelő egy egyszerű teszttel bizonyosságot szerezhet erről. Elég figyelmeztetni helytelen magatartására, és azonnal elutasító lesz, kommunikációs zavar lép fel nála. Azonnal megmutatkozik zavarodott viselkedésén keresztül, hogy nagyon nem "evilági lény". Mindennemű normális kommunikációra képtelenné válik, még hangoztatja is értetlenségét és világgá kürtöli tudatlanságát. Ilyenkor jobb vigyázni vele, mert tudatlanságát képes agresszióba átültetni. Akkor már egyértelműen kitűnik, hogy nem ember csak úgy néz ki. Jelentős látszámú egyede nem tudta levetkezni a fejlett technikához való vonzódást, ezért nagyteljesítményű gépekkel közlekedik. Ezzel próbál elszigetelődni, elzárkózni, mintegy felsőbbrendűnek képzelve magát azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy nem szabad őt még verbálisan sem érinteni. Így röviden, és a teljesség igénye nélkül, hisz nem tanulmányt készültem írni, csak egy rövid összefoglalót. Ami bizonyos!
Nagyon agresszív faj, és egyeduralomra törekszik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése