A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. január 13., szerda

(Gyász)jelentés!


Fájó szívvel tudatom mindazokkal, kik ismerik és szeretik, hogy
számomra az MLM halott. Halott volt, most és lesz!
A multi level marketing, vagy network marketing, és általában minden hasonló többszintű, vagy hálózati értékesítési forma számomra halott ügy. Nem kívánok résztvenni sem rozsdamentes, sem műanyag edények, sem vitaminok, étrendi és táplálék kiegészítők, gyógyhatású készítmények bemutatóján, tájékoztatókon. Pláne nem akarom, hogy lakásomban mutassák meg számomra, miként lehet kiváló és tartalmas ételeket készíteni gyorsan és gazdaságosan. Nem óhajtok ilyen rendezvényeken másnál sem megjelenni, pláne nem magammal csábítani néhány ismerősöm. Nem csak a felsorolt, de más termékek hasonló módon történő bemutatása, értékesítése sem tud felvillanyozni. Ez vonatkozik a hasonló -hálózati- elven működő biztosítási és pénzügyi tevékenységekre is. Nem akarom senki üzletét rontani, ezért maradjunk annyiban: nem az én világom. Amiben én hiszek, például egy "frankó" halászlé, azt magam is megcsinálom tartalmasan, és mellékes körülmény közben a gyorsaság, gazdaságosság. Azt is bizton állíthatom, hogy aki eszik belőle annak nem kell utána semmiféle étrendi kiegészítő, és a fogyasztásért cserébe nem kell vásárolnia semmit, nem kell maga alá szervezni senki élő ember fiát. Ez a duma "tetszik" az egész buliban a legjobban! Szervezzek magam alá résztvevőket, és ők majd keresik a lóvét maguknak, nekem, és az engem maguk alá szervezőknek. Teljesen úgy hangzik, mint a futtatás, nem? Én már nem kívánok senki alá kerülni -fölé sem- mert a nejem nagyon zokon venné. Viccet félretéve, nem kívánom ismerőseimet hangzatos dumákkal terhelni, sem általam, sem pedig úgy, hogy magammal csábítom másvalaki "akadémiai székfoglalójára". Akinek világa, aki hisz benne, aki megél belőle, vagy nincs más választása az csinálja. Továbbra sem sértődöm meg, -sem barátra, sem ismerősre, sem ismeretlenre- ha hasonló témákban kapok KULTURÁLT megkeresést, csak nem érdekel, nem megyek el és nem veszek részt benne!
Ui.: Kulturált! Tegnap este megkeresett telefonon egy "iskolázott" hang, és amit a háttér csatazajból sikerült kiszűrnöm, nálam akart rozsdamentesen, tartalmasan és gazdaságosan főzni!
Ja! A beszélgetés elején közölte, hogy a telefonos megkeresést rögzítik! Nos, most már én is rögzítettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése