A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. június 12., szombat

Forma-1

Következik Kanada, Montreal! A pilóták már most a szabadedzéseket követően elégedetlenkednek a pálya miatt.
Tudom, tudom! Foci világbajnokság, Dél-Afrika! Ott meg a kapusok szidják a "bogyót" a kiszámíthatatlan röpte miatt. Hja kérem, ez van! Azért érdekes, mert az Adidas szerint ez minden idők leggömbölyűbb labdája.
Azért ne feledkezzünk meg a technikai sportok királyáról se! Az előrejelzések alapján izgalmas futamnak nézhetünk elébe. Van vagy hatvan százaléknyi esély esőre az időmérőn. Amúgy a pálya gumigyilkos, ezért szinte kizárt egy kiállással végigmenni. Szidják a pilóták az aszfaltot, főleg a McLarennél, mert elszúrták a második szabadedzést. A Red Bull, Ferrari, Mercedes nyomott egy-egy jó kört, de hát ez még nem a futam! Izgalmakat okozhatnak az ambiciózusabb pilóták is, mert Vettel a múltkori kiesésével összeszedett ponthátrány ellenére sem adta fel álmait. Webber a legutóbbi három futam alapján esélyessé lépett elő és ezt természetesen őrízni, erősíteni is akarja. Button nyílván nem tett le a címvédésről és újra bajnok szeretne lenni Hamilton is. Alonsó is azért igazolt a Ferrarihoz, hogy világbajnoki győzelmet ünnepelhessen, csak sokat hibázott hozzá az elmúlt futamokon. A többi pilótát egyelőre én kiveszem az esélyesek sorából, mert hiába van meg a képesség Massa, Kubica, Rosberg és Schumacher versenyzői tudásában, jelenleg "kevés" hozzá a technika. Alonsót is egyelőre azért tartom az esélyesek közt számon, mert magasan az egyik legjobb pilóta és képes meglepetésre, ellentétben csapattársával. Éjjel időmérő, holnap futam!
Addig is hírdesse a régmúlt idők dicsőségét ez a szépséges veterán a sportág kedvelőinek örömére, gyönyörűségére.

1 megjegyzés:

  1. Megnézem ezt is, azt is, meg még a foci vb-t is. (Ezt az időmérő, azt a futam.) A maradék időben tekerek a trikémmal, igazi sportember leszek. Vagy csak sportszerető. Mindegy.

    Valamelyik pilóta, talán Kubica volt, de nem biztos, múlt évben nagyot csattant a visszafordítói hajtűkanyar előtti betonfalnál. Legyen az idén is csimbumm, (de ne olyan komoly, mint tavaly), meg eső, (de ne trópusi) mert akkor izgi lesz az egész verseny, és talán nem alszom el rajta. Most jut ez eszembe, nem ebéd után van, így legalább 60%-nál nagyobb esély van rá, hogy végig tudom nézni.

    VálaszTörlés