A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. július 31., szombat

"Agyasok"

Íme a három "családi agyas"! Zsömi a mi családi kedvencünk, Kicsi és Bundás Józsiék kedvenceik. Bundás új a kompániában és még "gyerek".
Ezért aztán állandóan játszana, amit Kicsi -ő a korelnök- nehezen visel és emiatt sokat morog. Zsömi is belépett már a korba, de inkább "nehéz gyerekkora" miatt nem tud mit kezdeni a fiatal szertelenséggel. Így aztán sokat morog. Ketten is próbálják a fiatalt "szóbelileg befenyíteni", persze mindhiába. Ő azért csak játszana! Kicsi, korához képest még tud nagyon aktív lenni, ezért sokat kerülgeti Zsömit. Hátulról! Zsömi ezt aztán végképp nem tűri és a kisérleteket visszautasítja, nem csak morgással, de néha acsarkodásal is. Miután "ölre mentek" -persze nem véres komolysággal- akkor meg Zsömi kerülgeti Kicsit. Már hat éve "ismerkednek"! Zsömi ezen a téren a "csúcs agyas", mert azt bizalmatlanul veszi, ha Kicsi kerülgeti, de ha nem, akkor meg miért nem? Bundás meg nem érti a két vén "agyast", hangos csaholással és rohangászással kerülgeti őket, mert ő bizony játszana! Mikor együtt vannak, keringőznek szüntelen. Három koreográfus, megalkotta az "agyas keringőt"!

3 megjegyzés:

  1. Ma aztán szebbnél szebb agyasokat láthattál volna ha eljöttél volna a Corsoba!!Csodaszép és okos kutyusokkal volt tele.....ám a gazdik!Persze itt is tisztelet a szép számú kivételnek!!!Meglátszott az iskolázottság eben és gubán...!

    VálaszTörlés
  2. Nem járunk mi ilyen "flancos" bemutatókra! Zsöminek nincs pedigréje, nekem meg kutyabőröm!.

    VálaszTörlés
  3. Való igaz, agyasok! Ők azonban a szeretni való fajtából valók, nem úgy mint azok akik a parlamentben keringőznek. Ott is némelyik hátulról, így is, meg úgy is. Akkor már inkább a mi kis agyasaink nem? :D

    VálaszTörlés