A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2016. október 21., péntek

Totál gagyi

Merthogy a navigációs készülék tartója megadta magát, gondoltam meglepem magam egy másikkal.
A meglepetés totálisan sikerült!
Az már a második volt amelyik belehalt a rettenetes igénybevételbe. A tapadókorong a gyengéjük, nemes egyszerűséggel megsült az üvegen.
Eredetileg az eszkimóknak gyárthatták csak itt maradt.
Szóval, megleptem magam. Ráadásul ez még tetszett is. Gyanakodtam ugyan míg mustrálgattam, de csak elhoztam. Leginkább az fogott meg, hogy adtak hozzá egy öntapadós talpat ami felragasztható üvegre vagy elemre. Elemre!
Akkor ugyebár, majd nem ereszt levet sülés közben a tapadókorong az üvegen. Óriási!
A másik ami tetszett, bár gyanakodtam rá, a "gekko talp" (tapadós polimer felület). Megtartja a telefonokat, kisebb táblagépet, navigációt, iPad-et, stb. 360 fokban forgatható! Óriási!
"Modern megjelenés, korszerű nanotechnológia, elegáns dizájn."
Kalap szart nem ér! ... Mondom.
Az egyetlen siker eddig, hogy az öntapadós korong még nem esett le a műszerfalról.
A tapadókorong viszont már nem hajlandó a tartós kapcsolatra, néhány perc és saját súlyától leesik. Óriási! A "gekko talp" lövésem nincs vajon mit bírhat el, mert ez az enyém a navigációs készülék felfogató talpát sem bírta el. Igaz, kissé előre döntöttem, nem hanyatt.
Mert ugye ha hanyatt döntöm akkor nem látnám a kijelzőt. Kíváncsiságból rátettem a navigációs készüléket is s úgy ment le a tartófej, mint a Kisvakond szomjas virágai öntözés előtt.
Nem bírta el az irdatlan sújt a 360 fokban tekerhető gömbfej. 167 gramm! Pokoli teher!
Ennek a vacaknak egyetlen előnye a baráti ár. Olcsón jutunk használhatatlan termékhez.
Azt még el tudom képzelni, hogy az első szélvédőre rakva, ami ugye befelé dől, a "gekko talp" meg kicsit hátrafelé dől akkor megtart egy telefont. Mondom el tudom képzelni, de ... de ez az ócskaság nem hajlandó megtapadnia szélvédőn sem. Pedig azért az eléggé sima felület egy tapadókorongnak! Vagy rosszul gondolom?
Szóval! Ha a gekkok talpa ennyire lenne megbízható, már olyan rég kihaltak volna, hogy nem is ismerte volna meg őket az emberiség. Ettől meg én haltam ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése